Over Boonekamp

Gevestigd in Leiden en sinds 1980 actief als drankengroothandel die meedenkt met haar klanten. Dit is Boonekamp.

Een volledig kwaliteitsassortiment en een toegewijde logistieke dienstverlening

Met een toegewijde logistieke dienstverlening, vijf Boonekamp vrachtwagens en een groot, gevarieerd assortiment doen we er alles aan om horecaondernemers en evenementen van Noordwijk tot Utrecht en Rotterdam tot IJmuiden zo goed mogelijk te ondersteunen.

Wat Boonekamp bijzonder maakt is de manier waarop we samenwerken met onze klanten om concepten naar een volgend niveau te tillen en (ook onze eigen) dienstverlening te verbeteren. Denk aan advies over assortiment en bedrijfsvoering, persoonlijke aandacht en – in overleg – levering op zondag als er sprake is van een acuut ‘drankprobleem.’ Daarom: méér dan drank alleen.

1
4

Maak kennis met Boonekamp

Wil je meer weten over Boonekamp of vrijblijvend een afspraak maken? Boonekamp is altijd geïnteresseerd in een kennismaking. We zijn vanzelfsprekend telefonisch bereikbaar, maar je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

“Een krat bier mag dan overal hetzelfde zijn, maar het zijn de dienstverlening en het gevoel eromheen die het verschil maken. Dat geldt voor de horeca en dat geldt voor Boonekamp.”
Sabine Boonekamp
Sabine Boonekamp

Online bestellen

Direct een bestelling plaatsen? Maak gebruik van de online portal.

Horeca Advies

Boonekamp deelt haar horeca-expertise graag met klanten. Lees verder.