Steeds meer relaties zien de voordelen van de Drankengroothandel als wekelijkse leverancier ook voor de wijnen.

 

Wij zien hiermee dat onze inzet en streven naar het leveren van een goede service en een uitstekende kwaliteit van het product  beloond wordt. Dit sterkt ons om door te gaan zonder daarbij concessies te doen aan onze kwaliteitsbeleving. Daarnaast streven wij naar een continuïteit van onze leveranciers.

 

Wij zoeken bij onze leveranciers naast de bekende wijnhuizen ook veelal naar kleinere producenten die met ziel en zaligheid de mooiste wijnen maken die ons nog wekelijks weten te verrassen. Daarnaast is het een genot om juist die mooie producten uit de vele aanbieders die er in de wijnwereld zijn te selecteren en aan onze relaties aan te bieden. Het inkopen hiervan is slechts één kant van het verhaal, deze wijnen moeten ook op de juiste wijze bij u onder de aandacht worden gebracht.

 

Hiervoor hebben wij vinologen in dienst die u met raad en daad kunnen bijstaan zodat u een bewuste keuze kunt maken in een voor u goed werkbare wijnkaart. Daarnaast heeft onze buitendienst een ruime ervaring in het gebied waar u zich bevindt en kan u op een goede manier van info voorzien om op de hoogte te blijven van de laatste trends op wijngebied.

 

Uiteraard kunnen wij op uw vertrouwde locatie een wijnproeverij organiseren om uw medewerkers te informeren en te motiveren om op een goede manier met wijn om te gaan.

 

Onze wijnpartners:

Les Domaine Paul Mas - Verbunt Wijnkopers - Neerlands Wijnhuis - Vinites - Walraven & Sax